Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ενοικιάζεται ο Τζέφρυ!

"Χαζό παιδίν, χαρά γιομάτο"
(Ποντιακή παροιμία) 

Νόμιζα ότι επρόκειτο περί φάρσας, αλλά όταν διάβασα την σχετική ανακοίνωση  στην αμερικάνικη ιστοσελίδα (βλ. παρακάτω) έμεινα άναυδος! Ρε μπας και παρεξηγήσαμε το "παιντί" που έλεγε και η μάνα του;
ΔΕΕ

Νοικιάστε τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου!

Δεινός ομιλητής, με πλούσιο βιογραφικό και πρώην πρωθυπουργός ψάχνει ακροατήριο μέσω ενός από τα πιο γνωστά γραφεία "ενοικίασης" ομιλητών στον κόσμο!

Ο Γ. Παπανδρέου, έγινε μέλος του γραφείου «The Harry Walker Agency» και είναι διαθέσιμος αρκεί να έχετε το απαιτούμενο ποσό να έρθει στην εκδήλωσή σας και να εκφωνήσει ομιλία για το θέμα που εσείς επιθυμείτε!

Στην φόρμα επικοινωνίας καλείται ο ενδιαφερόμενος να πει πόσα χρήματα διαθέτει και από εκεί και πέρα το γραφείο θα εκτιμήσει αν είναι αρκετά συνυπολογίζοντας το κασέ του κ. Παπανδρέου.

Στο βιογραφικό που υπάρχει στην ιστοσελίδα αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Εχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους "100 κορυφαίους διανοητές" για το 2010 και "κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας", μιλά για την παρούσα κατάσταση της Ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε».


 
Το «Harry Walker Agency» (HWA) λειτουργεί ως ατζέντης γνωστών ομιλητών και τους προωθεί σε όλο τον κόσμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια: