Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ 
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

« – Πυρπόληση της MARFIN…3 νεκροί … Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου)* 
Μουσουλμάνοι καίνε την Αθήνα… Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου)
-  Πράκτορες, δήθεν ακτιβιστές στήνουν παράσταση κατά του ΙΡΑΝ. Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου)
- Έκτροπα σε τελετή μνήμης στα Γιαννιτσά. Καθοδηγεί το ΚΕΕΡΦΑ (Κωνσταντίνου) …….
- 300 Λαθρομετανάστες μεταφέρονται περιέργως, καταλαμβάνουν το κτίριο της Υπατίας και απαιτούν άδεια παραμονής κάνοντας απεργία πείνας. Καθοδηγεί η ΚΕΕΡΦΑ (Κωνσταντίνου)
- Επεισόδια με Αστυνομικό της ασφάλειας που βγάζει όπλο για να αμυνθεί. Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου)
-  Πορεία κατά της Χρυσής Αυγής με καλά οργανωμένους κι εξοπλισμένους λαθρομετανάστες. Καθοδηγεί η SOS Ρατσισμός (Κωνσταντίνου)
Δεν πιστεύω να βλέπετε κάποιον κοινό παρονομαστή σ’αυτό το γαιτανάκι επικίνδυνων προκλητικών διαδηλώσεων και θανάτου; 
——–

Κι αυτό που είναι ακόμα πιο τραγικό είναι αυτό το πολύ καλα οργανωμένο σύστημα άσκησης βίας ή πρόκλησης βίας από την αντίπαλη πλευρά… ελέγχει μεγάλο κομμάτι του συνδικαλισμού της παιδείας. Με λίγα λόγια …την ίδια στιγμή που όλοι κοιτάνε τι παπαριά θα ξεράσει η Ρεπούση … ο Soros ήδη διδάσκει τα ελληνόπουλα τις “αξίες” τις Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης.

 Αλήθεια ποιός είναι τέλος πάντων αυτός ο Κωνσταντίνου; Ποιός γνωρίζει κάτι για την καταγωγή του, που σπούδασε και τι; Πού δούλεψε και ...εάν συνέβη ποτέ αυτό...
Ένα "βιογραφικό" που βρήκα στο διαδίκτυο έλεγε: 
ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) 
 Συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή. Βασικό στέλεχος στα κινήματα κατά της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης: Πρωτοβουλία Πράγα 2000, Πρωτοβουλία Γένοβα 2001, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ. Μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος που εκδίδει την εφημερίδα «Εργατική Αλληλεγγύη».(πηγή)
Καλά τι σόϊ βιογραφικό είναι αυτό; Ούτε καν από που κατάγεται δεν μας λένε, ούτε καν αν έχει βγάλει το Δημοτικό; ... Γιατί τόση μυστικότητα στον ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ των " λαϊκών" και όχι μόνο εξεγέρσεων; Στον ενορχηστρωτή των ...επαναστατών και αγωνιστών υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης !!! Και ένα ερώτημα ακόμη. Τι δουλειά κάνει, πώς ζει; Από ότι φαίνεται είναι ένας γέρος άνθρωπος,που σημαίνει ότι πριν αρχίσει τις "επαναστατικές" του επιδιώξεις κάπου εργαζόταν,κάπως ζούσε, μέχρι το 2009 που μας προέκυψε μέσω Ανταρσύα...Τί; Δεν θάναι και καμμιά 65αριά χρονών; Πού ήταν πριν; Ποιός ήταν; 
Πάντως βλέποντας τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, Μαΐου και Ιουνίου φαίνεται ότι 55000 ψηφοφόροι του κόμματός του εξαφανίζονται ως δια μαγείας μέσα σε έναν μήνα! Μαΐος του 2012 πήρε 75.428 ψήφους. Στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012  πήρε 20.389 !!!   Έ, δεν είναι και τόσο δύσκολο να μαντέψει κανείς που πήγαν... 
Τελικά έχει επιστρατεύσει τους πάντες και τα πάντα, το σύστημα,  για να εκλέξει τον Alexis Chipra... Όμως το ερώτημα παραμένει: 
Ποιός είναι τελικά ο Πέτρος Κωνσταντίνου; 


Διαβάστε επίσης : 
 Δείτε και άλλα σχετικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: