Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Η επέλαση των βαρβάρων


Η επέλαση των βαρβάρων

Αθήνα, 30η Σεπτεμβρίου 2011
«Μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχτείτε.
Υποταχτήκαμε και βρήκαμε τη στάχτη…
Μας έλεγαν θα νικήσετε όταν εγκαταλείψετε τη ζωή σας.
Εγκαταλείψαμε τη ζωή μας και βρήκαμε τη στάχτη.
Βρήκαμε τη στάχτη.
Μένει να ξαναβρούμε τη ζωή μας,
τώρα που δεν έχουμε πια τίποτα…»
Γ. Σεφέρης

Δεν είμαι κανένας περισπούδαστος δημοσιολόγος και δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι κατέχω την απόλυτη γνώση και σοφία. Απεναντίας μάλιστα. Έχω όμως την κακιά συνήθεια να σκέπτομαι και ν’ αναζητώ τα αίτια και τη ρίζα του κακού σε κάθε ατομική, κοινωνική και πολιτική εκδήλωση.
Ανήκω στην κατηγορία εκείνη των ανυπότακτων σε κομματικές ιδιοτέλειες πολιτών, αφού ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξα μέλος κάποιου κοπαδιού, που δεν επιδεικνύουμε απάθεια προς τα τεκταινόμενα του πολιτικού και κοινωνικού μας γίγνεσθαι, που δεν έχουμε εθισθεί στη χυδαιότητα και τη διαφθορά. Ανήκω στην κατηγορία εκείνη των πολιτών που δεν εμφορείται από αεριτζίδικη μεταπρατική και κερδοσκοπική, ως οι διάφοροι Ελλαδέμποροι, ιδεολογία αλλά οραματίζεται μια κοινωνία, έναν κόσμο και μια δημοκρατία ιδανικών εντός καθορισμένων προτύπων και αρχέγονων Ελληνικών πεποιθήσεων. Ανήκω στην κατηγορία εκείνη των πολιτών που, σεβόμενοι την πραγματική μας κληρονομιά, πασχίζουμε να συμφιλιωθούμε με το μακρινό παρελθόν μας το οποίο στοιχειώνει το παρόν ζητώντας δικαιοσύνη, ούτως ώστε να μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε το Ιστορικό μας τέλος ως Έθνος.
Τον Φεβρουάριο του 2002, η κυρία Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Πρύτανης και Καθηγήτρια τότε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και σημερινή Πρόεδρος του Ιδρύματος Δελιβάνη, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ: «Το σύνολο της υπόστασης της παγκοσμιοποίησης προέρχεται από συνωμοσίες». Και δυστυχώς, έπειτα από εννέα χρόνια δικαιώθηκε αφού το ελληνικό Έθνος-κράτος βρίσκεται πλέον υπό επικυριαρχία, όχι μόνο από εξωτερικούς εχθρούς, αλλά και από αυτούς που άνοιξαν την κερκόπορτα της χώρας για να βρουν την δίοδο πίσω από τις Θερμοπύλες οι εχθροί.
Η αλογία, η ακρισία, η αγλωσσία, η χυδαιότητα, ο τραμπουκισμός και η διάχυτη μεθοδευμένη ανομία που διογκώνεται στην ελληνική κοινωνία και έχει πάρει διαστάσεις καλπάζοντος καρκίνου που δεν ελέγχεται πλέον, είναι το κυρίαρχο κλίμα συμπεριφοράς, τα αντανακλαστικά τεταρτοκοσμικής υπανάπτυξης που συγκροτούν σήμερα την εικόνα της ελλαδικής καθημερινότητας που εκπηγάζει από το εκτροφείο της Βουλής του Αυγεία όπου ενδιαιτούν και σιτίζονται ψεύτες, απατεώνες, παπατζήδες και γομάρια, κατά τον Βο[υ]λευτή του ΛΑΟΣ κύριο Αστέριο Ροντούλη, που περιφέρουν ξεδιάντροπα το σαρκίο τους ανά την επικράτεια, πλανώμενοι μέσα στα απατηλά ομοιώματα του επίπλαστου μεγαλείου τους, περιλουσμένοι με κάθε λογής προϊόντα της αγοράς, από γιαούρτια μέχρι αυγά και άλλα τινά, εικόνες που βλάπτουν σοβαρά την πνευματική και ψυχική υγεία των Ελλήνων. Αλλά αυτά τα σαρκοβόρα ανθρωποειδή που καταρρακώνουν την αξιοπρέπειά μας δεν είναι άνθρωποι, έχουν απλώς την όψη του ανθρώπου και βρίσκονται σκορπισμένοι στο πουθενά και τριγυρνάνε μασκαρεμένοι προσπαθώντας να γίνουν άνθρωποι αφού δεν υπήρξαν ποτέ.
Προς το παρόν, βιώνουμε τη διάλυση του κράτους από ανεξέλεγκτες δωσίλογες κομματικές συμμορίες. Η χώρα βυθισμένη στον κυνισμό, στην ανασφάλεια, στην φτώχεια, στην εγκληματικότητα, στην ακρίβεια, στην ανέχεια, στην κοινωνική αποσάθρωση, έχει πάρει πλέον την κατρακύλα και μέρα με τη μέρα η Ελλάδα πεθαίνει. Μένει να υπογραφεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου της. Η κατάχρηση εξουσίας γίνεται αντιληπτή από τον κάθε πολίτη ως ηθική παρεκτροπή, ως βάναυση πρόκληση του κοινού αισθήματος και ο Έλληνας πολίτης δεν αισθάνεται πλέον την Ελληνική Πολιτεία κομμάτι από τον εαυτό του αλλά σαν έναν αλλότριο μηχανισμό που τον νέμονται εκείνοι που κερδοσκοπούν σε βάρος του, μία χρεοκοπημένη δηλαδή οικογενειοκρατούμενη πλουτοδημοκρατία των λαμογιών, των τοκογλύφων και των μιζαδόρων που λεηλατούν και ασχημονούν σ’ αυτήν την ιερή γη την οποία κρατούν υπό ιδιότυπη κατοχή και δεν αφήνουν τίποτα να ανθήσει σ’ αυτόν τον έρημο τόπο.
Οι νοήμονες Έλληνες, το κοινωνικό ιδεώδες των οποίων βασίζεται στις αρχές της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της αρετής και στην εφαρμογή απόλυτης τιμιότητας σε όλες τις εκφάνσεις και λειτουργίες της δημόσιας ζωής, διαπιστώνουν σήμερα ότι οι πολιτικάντηδες, ως κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις της χώρας που κυβερνούν από την κοινοβουλευτική μεταπολίτευση της 24ης Ιουλίου 1974, απαξιωμένοι στην συνείδηση της κοινής γνώμης, αποκομμένοι από τα δυναμικά και προοδευτικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, δεν εκφράζουν παρά μόνον τον εαυτό τους και τα συμφέροντά τους. Οι περισσότεροι είναι κατά κανόνα προϊόντα κομματικών φυτωρίων και μηχανισμών και δεν έχουν προκύψει από την σκληρή πραγματικότητα της εργασίας και της βιοπάλης ούτε μέσα από την κοινωνική προσφορά και επιβιώνουν μόνον λόγω της δύναμης της αδράνειας και διότι δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση.
Οι σημερινές ανήκεστα αχρηστεμένες πολιτικές δυνάμεις, άνθρωποι του σκότους και του μίσους, ζώντας μέσα στη χλιδή, βρίσκονται σε κατάσταση ηθικής και πολιτικής σήψης, ουδόλως ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις αξίες του ελληνικού λαού, έχουν εξελιχθεί σε πελατειακή ολιγαρχία τριτοκοσμικού τύπου, με κύρια χαρακτηριστικά την οικογενειοκρατία, την αναξιοκρατία, την ημετεροκρατία, την συναλλαγή και την ιδιοτέλεια. Αυτό το σάπιο κατεστημένο της Ελλάδος, αυτοί οι μακελάρηδες τού μέλλοντος του ελληνισμού, που δρουν ως οργανωμένο έγκλημα, έχουν φέρει την Ελλάδα σε οικτρή οικονομική, πολιτική, πολιτιστική, κοινωνική και εθνική κατάντια. Είναι αυτοί και τα φερέφωνα τους που ευθύνονται για τον πλήρη ευτελισμό του κράτους, για την ανικανότητα της αστυνομίας, για την «ποιμνιοποίηση» του λαού μας, για την άνοδο των ουτιδανών, των πρακτόρων, των δωσίλογων, των χρυσοκάνθαρων, των κομματόσκυλων, των αποβρασμάτων της κοινωνίας, των κουκουλοφόρων, των προστατών πάσης διαφθοράς και των εκχυδαϊστών της νεολαίας μας. Είναι: «τα λαμόγια, οι «νονοί» και οι περιθωριακές δυνάμεις που έχουν δυσανάλογη ως προς τη δύναμή τους, παρέμβαση στο δημόσιο λόγο», κατά τον πρώην υπουργό κύριο Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Και αυτό, για τους βαθείς γνώστες, σημαίνει συνωμοσία και ύβρις κατά του ελληνικού γένους.
Τα τριανταεπτά χρόνια της «μεταπολίτευσης», στάθηκαν ικανά να κάνουν πράξη ό,τι δεν κατάφεραν τα τετρακόσια χρόνια κάτω από τον τούρκικο ζυγό: τον εκ προμελέτης, αφανισμό του Έθνους και την επιστροφή στην Ελλάδα του εφιάλτη της Κατοχής να διεκδικεί τον θρόνο του στο μελαγχολικό βασίλειο του θανάτου που καθημερινά κάνει απολογισμό των αυτοκτονιών που αυξάνονται αλματωδώς στην ελληνική κοινωνία.
Τούτος ο Αρμαγεδδών, που επέφερε αυτή η καταραμένη «γενιά του Πολυτεχνείου» των ΔΗΘΕΝ «αγωνιστών», των «δημοκρατικών δυνάμεων» και των ποικιλόχρωμων «σοσια-ληστών», των λαθρέμπορων ψεύτικων ιδεών και των επαγγελματιών κατασκευαστών κάλπικων ελπίδων, θα έχει, κατά τα φαινόμενα, οπωσδήποτε άσχημο τέλος τόσο για τους ίδιους όσο και για τον Λαό ο οποίος βιώνει τα αποτελέσματα ενός οργανωμένου εγκλήματος κατά του Έθνους του. Και οι Αρχιερείς και οι Φαρισαίοι εξακολουθούν να υποδύονται επάξια τους ρόλους τους και να νίβουν τα χέρια τους σαν Πιλάτος. Αυτή ακριβώς η θέση τους αποτελεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Σήμερα στην Ελλάδα συντελείται η μεγαλύτερη ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ των αιώνων εν καιρώ «ειρήνης» για να χαθεί το Έθνος των Ελλήνων από προσώπου γης. Σήμερα στην Ελλάδα επιβάλλεται η χειρότερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ επί σκοπώ την εξαφάνιση του γένους των Ελλήνων που αποτελεί το καρφί στα μάτια των δυνάμεων του σκότους του διεθνούς Σιωνισμού και της αγέλης των λύκων του πονηρού Έθνους που καραδοκεί στις σκοτεινές ανήλιαγες στοές του να καταφέρει το τελειωτικό ύπουλο χτύπημα στο κορμί της Ελλάδας που σήμερα κείτεται γονατισμένη. Και ακούω, αλλοίμονο, τον σαρδόνιο καγχασμό του Μινώταυρου που ζητά το αίμα και τα δάκρυα του Έθνους μου για να μεθύσει ηδονή.
Μάνα Ελλάδα, πονάει η ψυχή μου να σε βλέπω σωριασμένη κατά γης και τα όρνεα από πάνω σου να πετούνε κράζοντας. Μάνα Ελλάδα, θρυμματίζεται η καρδιά μου που βλέπω τα μαχαίρι να είναι έτοιμο να σε σφάξει σαν τραγί και γύρω σου οι μέχρι χθες καλικάντζαροι να σέρνουν στο λυκόφως, εν τυμπάνοις, τον μακάβριο χορό του θανάτου σου αλαλάζοντας σαρκαστικά. Μάνα Ελλάδα, ματώνει το είναι μου βλέποντας τους τοκογλύφους να διαμοιράζουν τα ιμάτιά σου στα πρόσωπα των παιδιών σου που σαν τα σφαχτάρια σέρνονται ξανά στην ξενιτιά ξεριζώνοντας την ψυχή σου. Μάνα Ελλάδα, πώς θα υποφέρω ν’ ακούσω ξανά την οδυνηρή μουσική και τους στίχους του Στέλιου Καζαντζίδη, της Βίκυς Μοσχολιού και του Λάκη Χαλκιά; Μάνα Ελλάδα, θολώνει ο νους μου αντικρίζοντας στο πέρασμά μου από τους δρόμους της Αθήνας τα σφραγισμένα καταστήματα των Ελλήνων νοικοκυραίων και δίπλα τους να έχουν ξεφυτρώσει τα σαράφικα που αγοράζουν το βιός του Λαού, ακόμα και τα δόντια του, για μερικά ευρώ. Μάνα Ελλάδα, πώς να υπομείνω και τούτο το τραγικό, ότι Ελληνίδες γυναίκες πουλάνε τα ωάριά τους σε κυκλώματα μεγαλογιατρών και μεγαλοδικηγόρων ζητιανεύοντας την επιβίωσής τους; Οποίος αλήθεια ευτελισμός και ταπείνωση ενός Έθνους που έχει δώσει στον κόσμο ό,τι καλύτερο έχει σήμερα από πλευράς πολιτισμού, φιλοσοφίας, τέχνης και ανθρώπινου μεγαλείου και σήμερα να έχει καταντήσει το περιγέλασμα των, μέχρι χθες, τρωγλοδυτών φέρνοντάς μας στον νου τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη: «Αλλοίμονο σ’ εκείνους οπού χύσανε το αίμα τους και θυσιάσανε το δικόν τους να ιδούνε την πατρίδα τους να είναι το γέλασμα όλου του κόσμου και να καταφρονιώνται τα’ αθώα αίματα οπού χύθηκαν!».
Το ενορχηστρωμένο δολοφονικό σχέδιο εκτελείται κατά γράμμα. Εδώ το ανθρώπινο στοιχείο είναι σε δεύτερη πλέον μοίρα και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι χαοτική. Ο Λαός βάλλεται πανταχόθεν και η κοινωνία οδηγείται στο απόσπασμα. Δέχεται βολές όχι με πιστόλι, αλλά με πολυβόλο... Κατά ριπάς! Υπογράφεται το ένα επικαιροποιημένο σχέδιο μετά το άλλο, χωρίς προηγουμένως να υλοποιήσουν το προηγούμενο. Ο καταιγισμός των εξουθενωτικών μέτρων των κρατούντων πλιατσικολόγων, έχουν παραλύσει την ζωτικότητα του Λαού που τρομοκρατημένος βυθίζεται στον πυθμένα της ύπαρξης, χάνεται στη δίνη μιας κινούμενης άμμου από συναισθήματα και φόβους και αυτοί που έχουν ταχθεί να φυλάνε τις Θερμοπύλες επιδεικνύουν εγκληματική αδράνεια μετατρεπόμενοι εκούσια ή ακούσια σε άλλους Εφιάλτες στρουθοκαμηλίζοντας, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να περιορίζεται στην αποκλειστική σωτηρία του ατόμου του και όχι της κοινωνίας και του Έθνους του, γεγονός που, τούτες τις ώρες της θλίψης για την κατάντια του ελληνισμού, τούτες τις ώρες της αποσύνθεσης και της καταστροφής κάθε ανώτερου πνευματικού πολιτισμού, μου έρχεται στην σκέψη η κουβέντα ενός γέρου γεωργού κάποιου χωριού της Ηλείας, τότε που κατακάψανε την Ελλάδα οι κάθε λογής ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ για να εξυπηρετήσουν τους άνομους σκοπούς τους. Είπε ο γέρων: «Μόλις έφτασε η φωτιά στο χωριό, τρέξαμε όλοι μαζί με τα ξινάρια, τις τσάπες και ό,τι βρήκαμε μπροστά μας και αρχίζαμε να σώζουμε ένα ένα τα σπίτια μας. Άλλοι προτίμησαν να μην μας ακολουθήσουν και προσπάθησαν να σώσουν μόνοι τους τα σπίτια τους. Αυτουνών τα σπίτια ΚΑΗΚΑΝΕ τελείως γιατί δεν ακολούθησαν το χωριό στη προσπάθεια που κάναμε.»
Αυτή ακριβώς η συλλογιστική του ατομικισμού επικρατεί και τώρα απονεκρώνοντας κάθε κύτταρο αντίστασης. Γι’ αυτό και το τυραννικό Πασοκικό καθεστώς αυθαιρετεί κατάφορα κατά των δικαιωμάτων του Λαού γνωρίζοντας ότι δεν θα προσκρούσει στην αντίδραση ενός οργανωμένου κινήματος κι ενός παλλαϊκού αγώνα. Δεν ενωθήκαμε να σβήσουμε όλοι μαζί τη φωτιά που κατακαίει την Ελλάδα σήμερα με τις κυβερνητικές δωσίλογες ΟΔΑΛΙΣΚΕΣ των εχθρών του ΕΘΝΟΥΣ. Τα κοράκια κράζουν πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων και εμείς, ο καθ' ένας χωριστά κοιτάει να σώσει το τομάρι του. Καιρό τώρα φωνάζω και η φωνή μου του χθες έχει γίνει ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ. ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΓΗ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΓΧΑΖΕΙ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΧΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΙΜΩΓΗ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
Η ευθύνη να ενωθούμε για να αναπτύξουμε τη δύναμη και την επιρροή που προάγει και προστατεύει τα δίκαιά μας ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σ' εμάς. Αν δεν κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει, κανείς άλλος δεν θα το κάνει για εμάς.Και η ευθύνη έναντι του Έθνους μας είναι τεράστια.
Είμαστε σε εμπόλεμη πλέον κατάσταση αντιμέτωποι με ένα σάπιο και βαθιά διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Είμαστε αντιμέτωποι με την μαφία της διαπλοκής η οποία εκτελεί «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον της Ελλάδος. Είμαστε αντιμέτωποι με την πέμπτη φάλαγγα του διεθνούς Σιωνισμού και τα τρωκτικά των υπονόμων. Είμαστε αντιμέτωποι με μια συμμορία ανεγκέφαλων και εθνομηδενιστικών κυβερνητικών ανδρείκελων με συνειδήσεις ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ που υλοποιούν τις εκβιαστικές τεχνικές της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τον καπιταλισμό της καταστροφής στον κόσμο μας εφαρμόζοντας τις απάνθρωπες τεχνικές της βάρβαρης θεωρίας του Ουγγροεβραίου Μίλτον Φρίντμαν, του δημιουργού της γνωστής «Σχολής του Σικάγο» (Chicago School), και των υποστηρικτών του που εκμεταλλεύτηκαν επανειλημμένα τη βία και μια σειρά από τρομακτικά ψυχοπνευματικά σοκ για να επιβάλουν τις ακραίες πολιτικές τους στα απονευρωμένα πληβειακά στρώματα των λαών της Χιλής, της Ουρουγουάης, της Αργεντινής, της Βολιβίας και της Βραζιλίας.
Ο φαύλος κύκλος της συνταγής της πλήρους αποδόμησης των κοινωνιών της Λατινικής Αμερικής, του ξεπουλήματος των πόρων, της φτωχοποίησης, της τρομακτικής καταστολής με τις δυνάμεις των πραιτοριανών του χυδαίου παρακράτους και τις δολοφονίες πολιτών, τύπου Μαρφίν, προκειμένου να σκύψουμε το κεφάλι, εφαρμόζεται με ακρίβεια σήμερα και στο σπίτι μας από τους πολιτικούς απατεώνες που έκλεψαν την ψήφο του ελληνικού Λαού με μπαμπεσιά και επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση ξεκινώντας την εφαρμογή της από έναν υπερήφανο Λαό που έχει χάσει σήμερα την αυτοπεποίθησή του και τον αυτοσεβασμό του και δεν μπορεί να βασιστεί στους «ηγέτες» του και στους «θεσμούς» που έχουν μεταλλαχτεί σε σφουγγοκωλάριους του Φρίντμαν και του Μπέν Γκουριόν ο οποίος, από το 1962 ακόμη, είχε «προβλέψει» την δημιουργία ομοσπονδοποιημένων ενωμένων ηπείρων, των οποίων η Ανωτάτη Αρχή θα εδρεύει στην Ιερουσαλήμ.
Από παντού όμως ακούγεται η ίδια κραυγή: «Επιτέλους, δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας για να κινηθεί;». Εισαγγελέα αναζητεί ο λαός για όλους αυτούς τους διεφθαρμένους που έχουν διατελέσει «ΕΞΟΥΣΙΑ» στην Ελλάδα μετά την «μεταπολίτευση» γιατί αντί να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γής για τα όσα έχουν πράξει εναντίον του Έθνους, δυστυχώς ακόμη τους έχουμε στον σβέρκο μας, μας εξουσιάζουν, μας ληστεύουν, μας ξευτελίζουν διεθνώς ως ανθρώπους και ως Έθνος και από κοντά μας βγάζουν κοροϊδευτικά την γλώσσα.
Η αντιλαϊκή πολιτική, οι χιλιάδες των ανέργων, η εφιαλτική προοπτική του ενός μόνο εργαζόμενου των πεντακοσίων ευρώ και των υπολοίπων ανέργων ανά οικογένεια, η πρωτοφανής ληστεία του εισοδήματος των μικρών και μεσαίων λαϊκών στρωμάτων, η εφαρμογή της πιο άγριας, από ποτέ, φορομπηχτικής πολιτικής που δεν έχει τελειωμό, τα χαράτσια της αναδρομικής «έκτακτης εισφοράς» και του «τέλους επιτηδεύματος», ο νέος φόρος εφιάλτης για τα ακίνητα με τον αντισυνταγματικό τρόπο είσπραξης μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, οι συνεχείς αυξήσεις του ΦΠΑ σε συνδυασμό με την μείωση του αφορολογήτου στα πέντε χιλιάδες ευρώ, ο θεσμός της εργασιακής εφεδρείας, και τόσα άλλα, αντιμετωπίζουν την οργή των πολιτών που παράλληλα ΟΥΔΟΛΩΣ αντιδρούν στο επερχόμενο τσουνάμι της ντροπής.
Μπροστά σε τούτη την πρωτόγνωρη ζοφερή κατάσταση, για το Έθνος, δεν υπάρχει πλέον άλλη επιλογή από την λαϊκή συμμαχία εναντίον ενός καθεστώτος εθελογενίτσαρων και πρέπει όχι μόνο να αμυνθούμε αλλά να έρθουμε σε ρήξη. Αυτός ο πολιτικός ζόφος δεν μπορεί να αλλάξει με φληναφήματα και εκτόνωση της οργής μας στους ιστότοπους του διαδικτύου. Ας γίνουμε επιτέλους επικίνδυνοι! Ήρθε η ώρα να δώσουμε τη δική μας μάχη διεκδικώντας το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον του Έθνους μας. Μπορούν να σκοτώσουν έναν λαό, αλλά η φωνή του Έθνους δεν θα πεθάνει ποτέ. Ο Θεός της Ελλάδος δεν πέθανε! Δεν υπάρχει λοιπόν άλλος δρόμος παρά αυτός της σύγκρουσης. Ήρθε η ώρα να συγκρουστούμε με τα τοξικά απόβλητα της παράνομης κυβέρνησης της εσωτερικής κατοχής. Ήρθε η ώρα να συγκρουστούμε με την εφιαλτική πραγματικότητα, μια πραγματικότητα διαφορετική από τα όνειρά μας τα οποία έχουν και αυτά τις απαιτήσεις τους για να μείνουν ζωντανά.
Απέναντι στην στείρα μονομέρεια και τον κατεστημένο λόγο της κάθε λογής ξενόδουλης εξουσίας υπάρχουμε εμείς που, ελπίζοντας στο μέλλον του Έθνους μας, λειτουργούμε ως μοχλός άρθρωσης ενός άλλου λόγου και αποτελούμε την «αλογόμυγα», κατά την σωκρατική εκδοχή, που κανείς δεν θα μπορεί να ακυρώσει στην πράξη!
Τώρα που ο αγώνας είναι αναγκαίο συστατικό για να χαράξουμε στρατηγική ελπίδας και εξόδου από το σκοτάδι μιάς ξενόδουλης κυβέρνησης, τώρα που η χώρα μας χρειάζεται έμψυχες εφεδρείες μάχης, το σύνθημα που πρέπει να πλανάται από άκρου σε άκρη της Ελλάδας είναι ένα: «Αδέλφια Έλληνες, αν θέλετε μια θέση στον ήλιο, κατακτήστε την τώρα. Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.»

Οδυσσέας Τηλιγάδας

2 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Παρεκτός των εθνοπροδοτών έχουμε και τους εθνοκαπήλους 'στην Ελλάδα.Α υ τ ό να μη σας διαφεύγη ο υ δ έ π ο τ ε.Η υποκρισία υπερπερισσεύει,όπως και η κακία.Με τους κάθε κοπής τιμητές επόμενο είναι να έχης εξόχως κοντόφθαλμο λαό.Ελαχίστη,μηδεμινή σοβαρότητα και υπερπλεονάζουσα,αδιέξοδη φλυαρία(ζωής και λόγου).

Ο εκφυλισμός των Ελλήνων τούς έχει οδηγήση 'στην εξάλειψη των απαιτήσεων έναντι των πολιτικών,με τους τελευταίους να οργιάζουν 'στην απάτη και να αποδεικνύονται πρότυπα δείγματα αμοραλισμού (της εξουσίας).Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ 'ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η σύγχρονη Ελλάδα με το πλήθος,την πλειάδα των αγορητών,των ρητόρων,των ακαδημα’ι’κών και των δοκησισόφων έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τη σιωπή,την περισυλλογή,τη νήψη,ευρισκομένη ‘σε μόνιμη κατάσταση εθνοκοινωνικής αφασίας(για π ό σ ο ν α κ ό μ η αδελφοί;)και πολύκαιρης παραλυσίας.....
Με τους αγύμναστους,απαίδευτους,αγύρτες λογής-λογής να προελαύνουν και να παρελαύνουν ενώπιόν μας ”ευαγγελιζόμενοι” προτάσεις και αντιπροτάσεις για την κατάληψη,ευτελέστατοι,μερικών θέσεων αυτοπροβολής και αυτοδιαφήμισης,να έχουν τον πρώτο λόγο(όχι και τον τελευταίο/όχι και τον τελευταίο;),αεροβασία ίδια και αερομαχία-σκιαμαχία,με απαιτήσεις καθολικότητας του λαού μας αδιευκρίνιστες,ακαθόριστες,αθεμελίωτες,ανεφάρμοστες(α κ ό μ η).Π ο ύ είναι τα δημοψηφίσματα,”(αμεσο)δημοκράτες μου”,όπου αποφαίνεται ο περιώνυμος ”κυρίαρχος λαός”;Μόνο ”συναίνεση” σάς έμεινε και αρέσκεσθε να αποφθέγγεσθε;”Συναίνεση κι’ ομοψυχία ‘μπρός ‘στη νέα τυραννία”;