Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

H "Γωγώ" του "Καφέ της Χαράς" για την Χρυσή Αυγή


H "Γωγώ" του "Καφέ της Χαράς"
για την Χρυσή Αυγή
                 Τι έγραψε και άναψε φωτιές                     

Η Ελένη Λιάσκα δεν δίστασε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στη Χρυσή Αυγή και την αντιπάθειά της στο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. H νεαρή ηθοποιός έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο σίριαλ το «Καφέ της Χαράς». Διαβάστε τι έγραψε για τη Χρυσή Αυγή, το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη αλλά και την κ. Δούρου:
«Συναγερμός. Η δημοκρατία κινδυνεύει. Οι βουλευτές μας. Οι άνθρωποι που έκαναν τόσο υπερήφανη την Ελλάδα υποφέρουν κάτω από την δεσποτική τυραννία του συστήματος της Χρυσής Αυγής. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Η Χρυσή Αυγή κυβερνούσε τόσα χρόνια και χρεοκόπησε την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή άδειασε τα ταμεία του κράτους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην έχουν ούτε καν φάρμακα. Η Χρυσή Αυγή γέμισε την Ελλάδα με μετανάστες τους έκανε νόμιμους για να μπορούν να σκοτώνουν και να σφάζουν και να βιάζουν Έλληνες και Ελληνίδες. Η Χρυσή Αυγή πούλησε την Ελλάδα στους Γερμανούς και στους Γάλλους. Αυτό, κάτω από άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να ήταν αστείο και γραφικό. Δυστυχώς όμως το σύστημα προσπαθεί να μας το περάσει για αλήθεια...
Ανοίξτε τις τηλεοράσεις, και δείτε το. Τα ραδιόφωνα; Το ίδιο. Ας σκεφτούμε κάτι όμως: Αυτά τα ραδιόφωνα και τα κανάλια, μέσα στην τόσο μεγάλη οικονομική κρίση, πού βρίσκουν τα λεφτά για να επιβιώσουν; Και τι πολιτικές εξυπηρετούν για να δικαιολογήσουν την οικονομική ενίσχυση;
Για όλα λοιπόν φταίει όχι ο... ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα. Για κάποιους πλέον είναι ξεκάθαρο, για άλλους όχι τόσο. Θα το πούμε λοιπόν καθαρά.
Ο μόνος λόγος που έγιναν ξανά εκλογές ήταν η ελπίδα να μην μπει η Χρυσή Αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά. Στην βουλή. Για να μην φωνάζει. Γιατί, τους έμπειρους πολιτικάντηδες μπορείς να εξαγοράσεις με χρήματα και δόξα. Τα νέα παιδιά με μια καθαρή εθνική ιδεολογία που έχουν στόχους και όνειρα και δεν έχουν προλάβει να διαβρωθούν από το σύστημα, πώς τα εξαγοράζεις; Πώς εξαγοράζεις τη σιωπή τους; Την συνενοχή τους; Δεν τα εξαγοράζεις. Και απόδειξη ήταν αυτό που έγινε στα στούντιο του ΑΝΤ1. Του την είχαν στημένη ήταν ολοφάνερο. Ήξεραν ότι είναι παρορμητικός νέος και ότι πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του. Φώναξαν λοιπόν το ανάλογο πάνελ, με την μετρ του είδους στο να εξαγριώνει κόσμο Κανέλλη και την Δούρου με την οποία υπήρχε μεγάλο προηγούμενο. Το σκηνικό στήθηκε και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Το ελπιδοφόρο είναι πως ο κόσμος τους κατάλαβε στην πλειοψηφία του. Το ευτυχές είναι πως ο κόσμος είδε την Κανέλλη να σηκώνεται πρώτη και να πουλάει τσαμπουκά. Άκουσε την Δούρου να “ψέλνει” ύμνους υπέρ του συστήματος που υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια και να κατακεραυνώνει την χρυσή αυγή...
500 χρόνια πίσω κυρία Δούρου μας γύρισαν ήδη, μας γύρισαν οι μέντορες σας, οι συνάδελφοί σας και η Βουλή μέσα στην οποία ο λαός σάς ψήφισε για να τον υπηρετείτε και όχι για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα».

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=205938

Ε. Λιάσκα: Η νεαρή ηθοποιός απαντά στο TLIFE
για τα σχόλια της υπέρ Χρυσής Αυγής!

Πανικός έχει προκληθεί από το μήνυμα που ανάρτησε για την “Χρυσή Αυγή” στο προφίλ της στο Facebook, η Ελένη Λιάσκα. Η νεαρή ηθοποιός που ενσάρκωσε το ρόλο της “Γωγώς” από το “Καφέ της Χαράς” έγραψε ένα κείμενο, με το οποίο τάχθηκε υπέρ της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας στημένο το περιστατικό του χαστουκιού του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη.
H Ελένη Λιάσκα, τάραξε τα νερά και δημιούργησε θέμα συζήτησης και διαφωνιών, προκαλώντας μια σειρά από σχόλια, με κάποιους να τάσσονται υπέρ της και άλλους να στρέφονται εναντίον της. Το TLIFE επικοινώνησε με την νεαρή ηθοποιό που μας μίλησε για την μεγάλη έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή.

(Συνέντευξη στο TLIFE για τους ισχυρισμούς της έδωσε η νεαρή ηθοποιός, Ελένη Λιάσκα. Η ίδια τόνισε:)

Για το προφίλ της: Το προφίλ στο Facebook είναι δικό μου. Έχω ακούσει τα μύρια όσα, αλλά το λέω και το φωνάζω ότι δεν θέλω να υποστηρίξω καμιά πολιτική θέση. Δεν είμαι υπέρ της Χρυσής Αυγής, δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή και δεν θα μάθει κανείς ποτέ τι έχω ψηφίσει. Δεν ψηφίζω κανένα από τα μεγάλα κόμματα, αλλά και όσους πρωταγωνιστούν στην πολιτική σκηνή.

Για το επίμαχο μήνυμα για την Χρυσή Αυγή: Το μήνυμα το έγραψα γιατί με ενοχλεί πολύ να βρίσκουμε ένα εξιλαστήριο θύμα και να τα ρίχνουμε όλα εκεί. Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη συνέβη ακριβώς αυτό. Ζούμε στη σαπίλα όλα αυτά τα χρόνια, ξέρουμε όλοι τι γίνεται και ξαφνικά από ένα συμβάν -που το τονίζω ότι ήταν πολύ κακό, γιατί δεν είμαι υπέρ της βίας- να τα φορτώνουμε όλα σε ένα κόμμα, ή έναν άνθρωπο μεμονωμένα.
Από εκεί και πέρα δεν παίρνω καμιά θέση πολιτικά και δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε τέτοιες διαστάσεις και με έβγαλαν κάποιοι 'Χρυσαυγίτισσα', τέρας ή δεν ξέρω κι εγώ τι... Είμαι ένας πολύ ρομαντικός άνθρωπος, υπέρ της αγάπης, με ροζ λουλουδάκια και πιστεύω μόνο σε αυτό στην ζωή.

Για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε: Αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι πως πήρα πολλά μηνύματα και τα περισσότερα ήταν υπέρ μου. Ήταν εγκωμιαστικά και πολλοί με πήραν για να με συγχαρούν που είχα τα κότσια να κάνω σκληρή κριτική. Και αυτό μου δίνει πολύ δύναμη και έχει να κάνει με εμένα που δεν μπορώ να δεχτώ την αδικία και θα βγω να μιλήσω αν κάτι με ενοχλεί.

http://www.tlife.gr/Article/news-liaska/0-68-33456.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: