Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αποκαλύψεις!


Τώρα που κατέρρευσε η μεταπολίτευση και ο δικομματισμός, λύθηκε η γλώσσα σε πολλούς, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτουν την Αμερική! Ο τ. υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γ. Φλωρίδης ανακάλυψε ότι υπήρχε και παρασιτικό ΠΑΣΟΚ, που μετακόμισε τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ! Για φαντάσου! Όσο για αυτά περί του Σιδερένιου, που δήθεν δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, θα μου επιτρέψει να έχω διαφορετική άποψη. Πέρα από αυτό, ποιός δημιούργησε το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ; Όχι βέβαια ο σημερινός ή ο προηγούμενος πρόεδρός του! Κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κολώνια αγαπητέ Γιώργο, αλλά ήσουν και εσύ στο κόλπο και δεν μιλούσες. Τώρα τα θυμήθηκες;
ΔΕΕ

Γ. Φλωρίδης:
«Όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»


Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Όλη η παρασιτική αντίληψη έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε, σημειώνοντας ότι «εάν πάρει κάποιος το πρόγραμμά του για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και όλα όσα συμπυκνώνουν αυτά που μας χρεοκόπησαν, βλέπουμε ότι όσοι πήγαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ, βλέπουν ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ».
O κ. Φλωρίδης σημείωσε πως «ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα. Αυτήν τη στιγμή το ύψιστο εθνικό συμφέρον διακυβεύεται από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: