Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Ψηφίστηκε η μεσοπρόθεσμη ταφόπλακα...


Με 155 ψήφους ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. «Όχι» ψήφισε από το κυβερνητικό στρατόπεδο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, «ναι» ψήφισε η ανεξάρτητη πλέον Έλσα Παπαδημητρίου χειροκροτούμενη από την κυβερνητική πτέρυγα, όπως και ο Αλέκος Αθανασιάδης, όταν είπε το «ναι». Καταψήφισαν ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ. «Παρών» ψήφισαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
ΔΕΕ

Κωλοτούμπα Αθανασιάδη με πραξικόπημα Πετσάλνικου

Εφημ. "Ελευθεροτυπία" Ηλεκτρονική Έκδοση
enet.gr, 15:58 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Ναι» στο Μεσοπρόθεσμο είπε τελικά ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης, ο οποίος δήλωνε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα το καταψηφίσει επειδή διαφωνεί με την προοπτική περαιτέρω ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, επέτρεψε στον βουλευτή να πάρει το λόγο και να αιτιολογήσει την απόφασή του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ενέργεια που αντίκειται στον κανονισμό της Βουλής. (Σημ. ΔΕΕ: Το ίδιο επαναλήφθηκε και με τον βουλευτή Πέλλας Βασίλη Γιουματζίδη)
Ο βουλευτής δήλωσε ότι αίρει τις ενστάσεις του για την κυβερνητική πολιτική μετά την ομιλία του πρωθυπουργού και τις δεσμεύσεις του υπουργού Οικονομικών. Σημείωσε, επίσης, ότι αναγνωρίζει την κρισιμότητα της ψηφοφορίας.
 
Ο φαιδρός πολιτικάντης

Αποκτήσαμε και θηλυκό ...Εφιάλτη! Η βουλευτίνα Αργολίδας της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου, κολλητή της Ντόρας, ψήφισε ΝΑΙ... 

Έλσα Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: