Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Νταλάρας: Ο διασυρμός ενός αρχιλαμόγιου


Νταλάρας: Ο διασυρμός ενός αρχιλαμόγιου

Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και ο κοσμάκης άρχισε να ξυπνάει. Ο πολυδιαφημισμένος και προβεβλημένος από την Αριστερά τραγουδιστής Νταλάρας, ο οποίος με το προσωπείο του "αντιστασιακού" και προοδευτικού απομυζούσε επί δεκαετίες τα κρατικά ταμεία με επιχορηγήσεις από Υπουργεία και Οργανισμούς για χρυσπληρωμένες συναυλίες αντιμετωπίζει πια την οργή του λαού, όπως στην χθεσινή συναυλία στο Ίλιον. Αντιγράφω μερικά από τα σχόλια που συνοδεύουν το παραπάνω βίντεο:

Μπορεί σε κάποιους το θέαμα να χαλάει τα "ευαίσθητα" ματάκια τους αλλά απορώ πως δεν συφιλιάζονται σκεπτόμενοι πως ο συγκεκριμένος με τη γυναίκα του απομυζούν από την ελληνική κοινωνία εκατομμύρια ευρώ. Όσο βεληνεκούς και να ναι ένας καλλιτέχνης δεν σημαίνει πως είναι ιερή αγελάδα.. Ειδικά αν συμβάλει στην υπονόμευση του λαού που τον τρέφει...
Άρα ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ! ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ! ΣΤΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΛΕΠΕΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ.- ΟΧΙ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΛΗΘΗ, ΌΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ!


Οι πολιτικοί έχασαν ΚΑΘΕ επαφή με την κοινωνία , εφήρμοσαν μέτρα εξοντωτικά ως νέοι προκρούστηδες. Οι συνεργάτες αυτών παθαίνουν ότι παθαίνουν ΔΙΚΑΙΑ και δεν έχετε δει ακόμη τίποτα.

ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
Εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=xarOc5_WUQs&feature=player_embedded

ΔΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: