Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Η ένοχη σιωπή των ηθικών αυτουργών


Η ένοχη σιωπή 
των ηθικών αυτουργών
Γράφει ο Νικόλαος Βανδώρος 

Αυτές τις μέρες έμαθα κάτι που το γνώριζα, αλλά πλέον το κατάλαβα με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο. Πως όλοι οι άνθρωποι δεν μετράνε το ίδιο σε αυτή την χώρα. Ο λόγος για το θάνατο των δυο παιδιών στον Νέο Κόσμο. Η δολοφονία πριν λίγο καιρό στο Πέραμα έφερε αναπόφευκτα τις συγκρίσεις για τις αντιδράσεις. Τα κανάλια δεν κράτησαν τα δελτία τους μέχρι τις δύο το βράδυ. Ο Σαμαράς λέξη δεν αφιέρωσε για τους δύο νέους. Στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα είχε βγάλει έκτακτο διάγγελμα! Και καλά έκανε. Αυτοί οι νεκροί είναι κάτι άλλο άλλωστε. Είναι περήφανοι Έλληνες, συναίσθημα φυσικό και έμφυτο σε κάθε άνθρωπο. Σε πείσμα των καιρών συνεχίζουν να μιλούν για Ελλάδα και να τιμάνε τη σημαία τους. Το μόνο πράγμα που είναι απαγορευμένο στις μέρες μας. Σε αυτή τη χώρα μπορεί να κλέβεις να σπας, να τραμπουκίζεις αλλά κοίτα μην τολμήσεις να μιλάς για Ελλάδα. Καήκες!

Καλό αυτό το ξέραμε θα μου πεις. Τις αντιδράσεις της μαρξιστικής χούντας που μας έχει κατσικωθεί στο σβέρκο 40 χρόνια, τις γνωρίζαμε και τις περιμέναμε. Αυτό που όπως και πολλούς φίλους μας εξόργισε είναι η συμπεριφορά αυτού του μορφώματος που λέγεται Νέα Δημοκρατία. Αυτού του συνοθύλευματος γραβατάκηδων και διεκπεραιωτών που είναι κάτι υβριστικό πλέον για όλους μας. Για όσους αγωνιστήκαμε για κάτι καλύτερο μακριά από θέσεις και οφίτσια στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

Που να γνωρίζαμε πως ο Σαμαράς θα έκανε πράγματα που ούτε ο Γιωργάκης δεν είχε τολμήσει! Αξιωθήκαμε να δούμε να ποινικοποιεί τον πολιτικό λόγο και να μας λέει πως η δημοκρατία είναι κάτι το σχετικό και μπορεί να συμμετέχουν όσοι θέλει αυτός. Τον είδαμε να φορολογεί ασύστολα και να μην σέβεται την ατομική ιδιοκτησία. Οι γνήσιοι φιλελεύθεροι είναι στα κάγκελα όπως βλέπουμε στις σελίδες τους. Φυσικά δεν ξεχνάμε ούτε στιγμή πως συνεργάζεται με το πιο άθλιο κομμάτι της πράσινης συμμορίας που συνεχίζει και βρίσκεται σε δημόσιες θέσεις. Δείτε λίγο ποιοι είναι στους οργανισμούς και θα καταλάβετε. Για να μην ανεβαίνει το αίμα μόνο σε μένα αλλά και σε όλους μας.

Αυτά είναι τα πραγματικά συναισθήματα του κόσμο που βράζει και σφίγγει τα δόντια του. Υπάρχει μια γενική κατακραυγή και ας μην θέλουν να το δείξουν τα πουλημένα κανάλια. Εμείς οι αξιοπρεπείς Έλληνες πολίτες όχι μόνο δεν θα πάρουμε μέρος σε αυτό το συνοικέσιο του αίσχους αλλά θα προσπαθήσουμε να πείσουμε την τελευταία θείτσα να πάψει να ακολουθεί τις μαριονέτες που παριστάνουν τους κυβερνώντες. Παραφράζοντας, μετά το περιστατικό της Παρασκευής, ένα σύνθημα της θρυλικής Θύρας 7.
«Θείτσα ντροπή σου, σε βλέπουν οι νεκροί σου!»

ΥΓ1: Ότι θα έβλεπα να γίνονται δύο μέτρα άνθρωποι σαν τον Βαλλιανάτο και τον Τζήμερο και να λένε ελεύθερα την άποψή τους, σημαίνει πως έχω να δω πράγματα στη ζωή μου ακόμα.

ΥΓ2: Αριστεροί κατ’ όνομα γιατί δεν βγαίνετε να πείτε πως δεν μπορείς να διώκεις κάποιον για το φρόνημά του; Μάλλον ξεχάσατε τότε που σας χώριζαν σε εθνικόφρονες και μιάσματα…Δεν υπάρχουν σχόλια: