Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ο ...μπουμπούκος


Αυτός ο φαιδρός ημιμαθής τύπος, γνωστός και ως "μπουμπούκος", μας ταλαιπωρεί εδώ και λίγα χρόνια ακουστικά, αισθητικά και πολιτικά. Ψευτοπατριώτης και ελλαδέμπορος στην πραγματικότητα, αποκαλύφθηκε μόλις του δόθηκε η ευκαιρία με δηλώσεις που έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της γελοιότητας και του πολιτικού σαλταδορισμού. Προφανώς, ο βλακωδώς λαλίστατος αυτός ανθρωπάκος, λησμόνησε το σοφό λαϊκό γνωμικό "την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς". Είμαι βέβαιος ότι οι ψηφοφόροι θα τον μεταχειριστούν όπως του αξίζει στις επερχόμενες εκλογές. Διαβάστε τις πρόσφατες δηλώσεις του (ο τίτλος του άρθρου είναι δικός μου) και διαπιστώστε την ευκολία με την οποία μετατράπηκε σε "παπαγαλάκι" ενός Συστήματος, που μέχρι πρόσφατα κατηγορούσε. Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε με την αγανάκτησή μου και όσα παραπάνω έγραψα.
ΔΕΕ

Βαρύγδουπες δηλώσεις

Αθήνα
«Οι δημοσκοπήσεις, όπως είναι σήμερα, δεν βγάζουν κυβέρνηση για τον τόπο. Σημαίνουν χάος και ακυβερνησία. Διότι ακόμα και αν υποθέταμε ότι θα αναγκαζόταν ο Σαμαράς να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί έχουν έναν ελάχιστο αριθμό πλειοψηφίας, 151- 154 εδρών» δήλωσε μιλώντας στον Βήμα FM ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε ότι με αυτό τον τρόπο «θα ήταν αδύνατο να κυβερνήσεις την Ελλάδα».

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Γεωργιάδη, εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, τότε θα πρέπει όλοι να κρυφθούν.

«Αν το 'ναι' είναι εμφανώς ηττημένο στις εκλογές, το πρόγραμμα θα σταματήσει να ισχύει. Μην έχει κανένας την αυταπάτη από όσους πάνε στην κάλπη ότι θα βγει αυτό το πράγμα από την κάλπη και την άλλη μέρα θα έχουν δουλειά, μισθούς και συντάξεις. Αν αυτό βγει στην κάλπη, κρυφτείτε!» είπε χαρακτηριστικά.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: