Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Απόπειρα εκφοβισμού της από την Αλ Σάλεχ καταγγέλλει η Αυγέρη!

Η Αλ Σάλεχ σε μια σχετικά σεμνή φωτογραφία της!

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να βάλω τις φωνές. Αυτή τύπισσα, που μας έχει ζαλίσει άπειρες φορές στο παρελθόν με τις τοποθετήσεις της υπέρ των λαθρομεταναστών και της πολυ-πολιτισμικότητας, η "Ντόρα", κατά κόσμον Θεοδώρα Αυγέρη, καταγγέλλει την τέως φιλενάδα του πολιτικού τυχοδιώκτη Βούγια και νυν "συνεργάτιδα" του "Μπένι", που της "πάτησε τον κάλο"! Βρε πώς γίνονται κάποιοι ρατσιστές όταν θίγονται άμεσα! Ξεχνούν αμέσως τα πάντα! Τι να πω πια, αυτοί οι νεο-αριστεροί της μεταπολίτευσης με εκπλήσσουν διαρκώς!
ΔΕΕ

Απόπειρα εκφοβισμού της 
από την Αλ Σάλεχ 
καταγγέλλει η Αυγέρη!


Επίθεση κατά της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξαπολύει με ανακοίνωσή της η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη, για τη συμπεριφορά της συνεργάτιδας του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο περιθώριο της εκπομπής «Γεγονός» που παρουσιάζει με τον Δημήτρη Βενιέρη.

Η κα Αυγέρη καταγγέλλει την κ. Αλ Σάλεχ για εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες, καθώς, όπως υποστηρίζει, ζήτησε να έρθει κάποιος να βάλει τη δημοσιογράφο στη θέση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη:

"Δεν θα αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ΓΕΓΟΝΟΣ στις 31-5-2013, στην οποία ήταν φιλοξενούμενη η κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Αδιάψευστοι μάρτυρες είναι η τηλεόραση, οι τηλεθεατές, οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής για τις συνθήκες στις οποίες διεξήχθη η συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...

Θα περιοριστώ στο να καταγγείλω την κ. Αλ Σάλεχ για τον εκφοβισμό που επιχείρησε σε βάρος μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Η απαίτησή της να «έρθει κάποιος υπεύθυνος για να με βάλει στη θέση μου» κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τον ρόλο της κ. Αλ Σάλεχ ως υπέρμαχης της δημοκρατίας και του αγώνα κατά του φασισμού.

Θα υπενθυμίσω στην κ. Αλ Σάλεχ ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι «γκαρσόνι για να το απειλεί ο εκκεντρικός πελάτης με παράπονα στον υπεύθυνο του καταστήματος!»

Ο δημοσιογράφος, και δη της Δημόσιας Τηλεόρασης, δεν εκφοβίζεται, δεν υποκύπτει σε απειλές-πολλώ δε μάλλον ενός εκπροσώπου κόμματος- και σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής τους. Κανένα προσωπικό στυλ ενός πολιτικού προσώπου δεν μπορεί να αποτελέσει πολιτικό άλλοθι για όλα τα παραπάνω.

Θεοδώρα Αυγέρη
Δημοσιογράφος στην ΕΡΤ3

* Η επιστολή μου αυτή αποτελεί και την καταγγελία μου προς την ΕΣΗΕΜΘ".Δεν υπάρχουν σχόλια: