Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Μανωλάδα: Αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις της μαφίας


Μανωλάδα: Αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι 
παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις της μαφίας

Αθωώθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Μανωλάδας, αναφορικά με την κύρια κατηγορία που τους βάραινε, αυτήν της εμπορίας ανθρώπων, παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις της μαφίας της λαθρο-μετανάστευσης.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους κρίθηκαν αθώοι για όλες τις κατηγορίες. Από τους άλλους δύο, ο ένας κρίθηκε ένοχος για πρόκληση σωματικής βλάβης και ο άλλος για συνέργεια σε σωματική βλάβη.
Υπενθυμίζουμε σχετική ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας από την εν λόγω μαφία, στα πλαίσια επηρεασμού της δικαστικής απόφασης με συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, "αντιδράσεις" κλπ

"...«Η «Αλληλεγγύη για όλους», σε μια έμπρακτη στήριξη του αγώνα τους, οργανώνει αποστολή αλληλεγγύης την Κυριακή 20.07 στη Μανωλάδα. Την αποστολή αποτελούν γιατροί και εθελοντές από τα κοινωνικά ιατρεία αλληλεγγύης Αθήνας-Κορίνθου-Πάτρας, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του συντονιστικού των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Υπουργείου οικονομικών, εργαζόμενοι του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστάσιου της ΒΙΟ.ΜΕ, το Ανοιχτό σχολείο μεταναστών Πειραιά, η κίνηση «Απελάστε το ρατσισμό», το Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών, μέλη της Ένωσης μεταναστών Εργατών και του ΚΕΕΡΦΑ. Επίσης θα μεταφερθούν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για τις άμεσες ανάγκες των εργατών»..."



Τα πραγματικά γεγονότα και η αποκάλυψη της αλήθειας για τα παρασκήνια, αλλά και την μαφία της λαθρομετανάστευσης εδώ:  "Φράουλες και ψέμμα"


Δεν υπάρχουν σχόλια: