Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Τρωκτικά του Δημοσίου Χρήματος


Πάμπλουτοι αριστεροί με φαρδιές, 
βαθιές δεξιές τσέπες 

Αυτή είναι η τύπισσα με την βίλα στην Γλυφάδα και διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ και Δολλάρια σε καταθέσεις και υπουργός της αριστερής κυβέρνησης Τσίπρα μαζί με τον άντρα της, επίσης Υπουργό.
Εισέπρατε 1000 Ευρώ τον μήνα ως "επιδότηση ενοικίου" στερώντας αυτά τα χρήματα από δυσπραγούντες συμπολίτες μας καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, παραπληγικούς, ΑΜΕΑ και ανέργους. Την υποχρέωσαν να παραιτηθεί μετα την γενική κατακραυγή. Η αριστερή μαφία όμως δεν την εγκατέλειψε και φρόντισε να την βολέψει στο Παρίσι με μισθό χιλιάδων Ευρώ τον μήνα..
Ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Παπαχρήστου έγραψε στα ΝΕΑ τα εξής ενδιαφέροντα:


Διορισμός εις τους Παρισίους

Σιγά να μην έμενε για πολύ καιρό άνεργη η πρώην υπουργός Ράνια «δώστε μου και μένα επίδομα ενοικίου, το δικαιούμαι» Αντωνοπούλου μετά την αναγκαστική εκπαραθύρωσή της από την κυβέρνηση, τον περασμένο χειμώνα. Ο Τσίπρας να 'ναι καλά, κι από θέσεις (για τους δικούς του…) ναααα. Ένα μάτσο. Την κυρία Ράνια «δώστε μου και μένα επίδομα ενοικίου κ.λπ. κ.λπ.», που, όσο να πεις, και νέα σχετικά είναι και κοκέτα (ακούγεται ότι) είναι, τη βόλεψε μια χαρά - εις Παρισίους! 

Μόνιμο αντιπρόσωπο στον ΟΟΣΑ, που εδρεύει, ως γνωστόν, στο Παρίσι, την Πόλη του Φωτός, «Paris - Paris, του κόσμου η τρέλα», τη διορίζει, και ο διορισμός αυτός είναι, θεωρώ, ένα είδος συγγνώμης που την εξανάγκασε να παραιτηθεί, διότι δεν άντεχε το πολιτικό κόστος, όταν αποκαλύφθηκε ότι η κυρία Ράνια εισέπραττε παρανόμως επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ διέθετε δικό της σπίτι στη Γλυφάδα. 

Εκείνο που δεν μάθαμε ποτέ είναι αν η κυρία επέστρεψε στο ελληνικό Δημόσιο «ως αχρεωστήτως καταβληθέντα» τα επιδόματα των 24 και πλέον μηνών που είχε εισπράξει. Και ευκαιρίας δοθείσης, παρακαλώ τον υπουργό Τσακαλώτο Ευκλείδη να μας το διευκρινίσει σχετικά. Διότι, αν δεν τα επέστρεψε, πώς είναι δυνατόν να της εγκρίνονται 13,5 χιλιάδες ευρώ έξοδα για τη μεταφορά τής οικοσκευής της στο Παρίσι;



Δεν υπάρχουν σχόλια: